Visie.
Verbazen, inspireren en ondersteunen. Met beeld een boodschap vertellen, visueel ontzorgen. Geen complexe ingewikkelde teksten, maar mooie, heldere, eigentijdse communicatie. Een betrouwbare partner die houdt van visuele creatieve uitdagingen. Maak het ons niet te makkelijk.

How?
Hoe kunnen wij jouw verhaal nu in de praktijk brengen? Hier vind je al onze expertises in een handig overzicht.

Missie.
Beeldmarq is er om visueel te ontzorgen. Wij willen met grafische creatieve producten inspireren, verbazen en ondersteunen in (corporate) branding en zichtbaarheid. Wij vinden het belangrijk om onze relaties goed te onderhouden op een duurzame, efficiënte en informele sfeer. Benieuwd hoe ons dat tot nu toe is afgegaan? Bekijk hier onze klanten en cases.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Haddo Vervest, Eigenaar Studio 148 In de aanloop naar de bouw van een website, heb ik samen met Beeldmarq gesprekken gevoerd met de opdrachtgever. Doel was de door hen gewenste look-and-feel concreet te maken en te vertalen naar een creatief concept. Ik heb met verbazing maar vooral bewondering gehoord en gezien hoe Beeldmarq super enthousiast abstracte zaken als gevoel, sfeer, kleurschakeringen en -combinaties begrijpelijk en concreet kan overbrengen; ik zag hoe het geschetste beeld bij de opdrachtgever ter plekke vorm kreeg en begon te leven, wat vervolgens snel leidde tot consensus over het concept.
Rufus de Vries, Fotograaf Beeldmarq werkt doelgericht, zakelijk en luistert. Worden mijn ideeën vertaald naar een werkend ontwerp waar ik zelf updates kan doorvoeren.
Wendelina Fieret, onderzoeksondersteuner Al jaren werk ik met veel plezier samen met Beeldmarq. Ze zijn betrouwbaar, kunnen snel schakelen en zijn betrokken. Ze denken op constructieve en creatieve wijze mee om iedere keer weer tot een mooi en sterk resultaat te komen.
Wilmar Boer, Beeldvoerders Meedenken met de klant. Samen sparren over vormgeving. En ook de technieken van elkaar leren. Dat is mijn ervaring met Beeldmarq. De kracht van Beeldmarq zit ‘m in het heel ver gaan in het meedenken met de klant en de klant adviseren waar nodig. Mooie resultaten ontstaan waar je door samenwerking inzichten deelt en komt tot een set aan marketinguitingen waar de klant zich in herkent. Beeldmarq verstaat die kunst.
Jelte Bakker, Sportivate De afgelopen jaren gebruik mogen maken van de kennis en kunde van Beeldmarq. Het fijne aan Beeldmarq is dat ze heel erg toegankelijk zijn en de deur eigenlijk altijd open staat. Snelle actie op vragen en een goede vertaalslag naar structuur en detail op de uiteindelijke website.
Gerard Noordhof, Consensys Al 10 jaar biedt Beeldmarq, een no nonsens creatieve invulling voor de beeldvorming van ons bedrijf Consensys, wat ooit begon bij naam brainstormen, verdiept met logo en vormgevingskaders van website en drukwerk. Dat alles gebaseerd én begrepen op onze eigen karakters binnen een technische B2B markt onderscheidend geprofileerd... Maatwerk in Vormgeving bij Beeldmarq!
Joop van Santen, A Good Move Beeldmarq heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een sterk logo en huisstijl voor website, folder en andere beelduitingen. De samenwerking verloopt onder andere erg prettig doordat Beeldmarq durft te zeggen dat iets niet of juist wel goed werkt. Het uiteindelijke product van deze samenwerking is een mooie start voor ons bedrijf en wij bevelen Beeldmarq van harte aan!

SAMENWERKING.

Beeldmarq-klanten-tappan