Jacques Pijl, Directeur Turner Vorm is net zo belangrijk als inhoud. Alleen met excellent verzorgde uitingen, van zakelijke voorstellen tot en met rapporten, beklijft scherpe inhoud. In combinatie met moderne vormen van visueel management zoals digitale animaties en toolkits voor verandertrajecten. Beeldmarq is een duurzame partner in het verzorgen van de concepten en vormgeving die daarbij horen.
Haddo Vervest, Eigenaar Studio 148 In de aanloop naar de bouw van een website, heb ik samen met Cor gesprekken gevoerd met de opdrachtgever. Doel was de door hen gewenste look-and-feel concreet te maken en te vertalen naar een creatief concept. Ik heb met verbazing maar vooral bewondering gehoord en gezien hoe Cor super enthousiast abstracte zaken als gevoel, sfeer, kleurschakeringen en -combinaties begrijpelijk en concreet kan overbrengen; ik zag hoe het door Cor geschetste beeld bij de opdrachtgever ter plekke vorm kreeg en begon te leven, wat vervolgens snel leidde tot consensus over het concept.
Rufus de Vries, Fotograaf Beeldmarq werkt doelgericht, zakelijk en luistert. Daarbij vertaald Cor mijn ideeën naar een werkend ontwerp waar ik zelf updates kan doorvoeren.
Wendelina Fieret, onderzoeksondersteuner Al jaren werk ik met veel plezier samen met Cor van Beeldmarq. Cor is betrouwbaar, kan snel schakelen en is betrokken. Hij denkt op constructieve en creatieve wijze mee om iedere keer weer tot een mooi en sterk resultaat te komen.
Wilmar Boer, Beeldvoerders Meedenken met de klant. Samen sparren over vormgeving. En ook de technieken van elkaar leren. Dat is mijn ervaring met Cor. De kracht van Beeldmarq zit ‘m in het heel ver gaan in het meedenken met de klant en de klant adviseren waar nodig. Mooie resultaten ontstaan waar je door samenwerking inzichten deelt en komt tot een set aan marketinguitingen waar de klant zich in herkent. Beeldmarq verstaat die kunst.
Jelte Bakker, Sportivate De afgelopen jaren gebruik mogen maken van de kennis en kunde van Beeldmarq. Het fijne aan Cor is dat hij erg toegankelijk is en de deur eigenlijk altijd open staat. Snelle actie op vragen en een goede vertaalslag naar structuur en detail op de uiteindelijke website.
Gerard Noordhof, Consensys Al 10 jaar biedt Cor van Beeldmarq, een no nonsens creatieve invulling voor de beeldvorming van ons bedrijf Consensys, wat ooit begon bij naam brainstormen, verdiept met logo en vormgevingskaders van website en drukwerk. Dat alles gebaseerd én begrepen op onze eigen karakters binnen een technische B2B markt onderscheidend geprofileerd... Maatwerk in Vormgeving bij Beeldmarq!
Joop van Santen, A Good Move Beeldmarq heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een sterk logo en huisstijl voor website, folder en andere beelduitingen. De samenwerking verloopt onder andere erg prettig doordat Cor Barelds van Beeldmarq durft te zeggen dat iets niet of juist wel goed werkt. Het uiteindelijke product van deze samenwerking is een mooie start voor ons bedrijf en wij bevelen Beeldmarq van harte aan!
Beeldmarq - Grafische vormgeving & communicatie | Voor grafisch ontwerp van identiteit en merk, websites, print- en drukwerk, infographics en iconen